Demisia din Consiliul Local Brănești

 

În atenția:

Partidului Conservator, filiala Dâmbovița;

Consiliului Local Brănești, Dâmbovița

 

 

 

DEMISIE

 

Subsemnatul Trandafir Cătălin, domiciliat în comuna Brănești, satul Priboiu, strada Drumul Vechi, nr. 88, având funcția de consilier în Consiliul Local Brănești, Dâmbovița, din partea Partidului Conservator, filiala Dâmbovița, îmi prezint demisia din Consiliul Local Brănești, Dâmbovița, începând cu data de 01.09.2013

 

Îmi motivez decizia prin faptul că nu sunt de acord cu modul în care Consiliul Local trateaza problemele comunei și oricât am încercat nu am reușit sa schimb nimic.

 

Consider ca acest Consiliu Local nu are nimic de-a face cu interesul public sau cu reprezentarea cetățenilor el fiind doar un grup care votează mecanic propunerile primarului, propuneri care în ultimul an de zile au fost exclusiv în favoarea administrației și în defavoarea cetățenilor.

 

Am luptat împotriva majorarii taxelor, împotriva aruncării banilor pe sărbători sau pe construirea altor monumente prin comună, împotriva schimbării denumirilor de străzi fără consultarea cetățenilor și în general împotriva practicilor existente în comună de a se lua hotărâri care influențează viața cetățenilor fără ca aceștia să fie consultați, sau măcar anunțați cu 30 zile înainte, conform legilor în vigoare.

Nimic din toate acestea nu a avut ecou în rândurile colegilor mei consilieri, fapt pentru care consider absolut inutilă prezența și lupta mea în cadrul Consiliului Local Brănești, Dâmbovița.

 

În mod normal, atunci când se produce despărțirea de un colectiv se spune: `A fost o onoare să lucrez cu dumneavoastră!` - Eu din pacate, nu pot spune decât că-mi pare rău și-mi este rușine că am făcut parte din acest colectiv!

Data:                                                                                                        Semnatura:

27.08.2013                                                                                              Catalin Trandafir

 

Demisia a fost prezentata in sedinta Consiliului Local Branesti, Dambovita in data de 27.08.2013 si a fost inregistrata cu nr. 5087/27.08.2013

Leave your comments

0
terms and condition.
  • No comments found