Sistem anti-spam: Cati ochi are o persoana?
Email:
Subiect:
Mesaj:

Domnule Crin Antonescu,

 

Am înțeles din discursurile dumneavoastră recente că așteptați voturile noastre, ale celor mulți, pentru a ajunge în funcția cea mai înaltă din Statul Român.

Intenția dumneavoastră se înbină perfect cu dorința unora dintre noi de a avea un Președinte, nu un neica nimeni pus doar pe jefuit și distrus țara, însă văd că nu prea luptați cu : ignoranța, indiferența și obișnuința acelei părți a votanților pe care o exploatează dintotdeauna cu succes PSD.

Mai mult chiar, nu faceți nimic pentru creșterea numărului membrilor de partid sau al simpatizanților, cel puțin așa se vede și se simte pe la noi, cei disperați de faptul că nici de data asta nu putem da votul cuiva care merită dar care, atenție – are șanse reale să reușească.

Mă refer la șanse reale luând în calcul puterea, prezența în spațiul public și dușmanul cu care luptă PNL, puse lângă organizația din comuna mea (de exemplu) care cam lipsește cu desăvârșire și care cred că se multiplică (ca situație) cam prin toată țara.

În comuna mea, anume: Brănești - Dâmbovița, la alegerile locale (în care aveau un interes direct), cei de la PNL care există ca organizație de la începuturi au obținut abia 8,5% din voturi în timp ce noi care am înființat o organizație PC cu doar 2 luni înainte de alegeri am obținut 24%. Cum credeți că veți obține mai mult acum când de fapt nu mai luptă pentru ei ci trebuie să lupte pentru dumneavoastră.... și între timp unii ca să le fie cald și bine au pactat cu dușmanul?

Domnule drag, eu cu toate că am făcut parte din cealaltă tabără, o să te votez (ca pe ultima și singura speranță – să fie clar) dar cum crezi că mă simt știind aproape cu siguranța că unii așaziși PNL-iști cu funcții o să voteze cu PSD fiindcă este la putere și împarte una, alta, pe la lingăi....?

De ce dracului nu ați făcut bilanțul după alegeri, pentru a face schimbări și mai ales de ce dracu nu simt și eu că există PNL (unul de încredere) și în localitatea mea? Nu este târziu să schimbați ceva, trebuie doar să vreți!

Credeți că o să reușiți doar cu voturile din marile orașe?... oare?... sau cu intelectualii care de regulă nu se implică ori dacă o fac o fac din interes? – iar interesul acum știți unde este, la cei care împart ceva.

Înțeleg că urmați cu toții aceeași tipare, aveți cu toții aceiași lozincă: lupta cu sau împotriva lui Băsescu.... nu credeți că este caducă (lozinca), că vă face mai mult rău decât bine fiindcă ne-ați arătat deja (toată clasa politică) de ce sunteți în stare în această luptă?

Ne insultați inteligența domnilor cu această încercare tâmpă....

Schimbați domnule tactica - veniți cu un plan concret tipărit pe hârtie și distribuit prin toate colțurile tării în locul pozelor cu voi, că vă cunoaște și dracu, nu poze așteaptă lumea ca să ia o decizie.

Vă rog, vă implor, ca să aibă o șansă și votul meu și țara asta, coborâți-vă discursul la nivelul necesar pentru a fi înțeles și de votanții PSD!

Vă scia Dl. Lucian Avramescu, vorbind cu siguranță în numele majoritații oamenilor de bună credință din România: ” Să nu te joci cu mine, domnule Crin Antonescu!”, eu aș completa: Să nu te joci cu șansa ta dar mai ales să nu te joci cu șansa acestui popor, domnule candidat la Președenție, Crin Antonescu! Nu te juca cu șansa ta și cu șansa noastră, Partid Național Liberal!

Leave your comments

0
terms and condition.
  • No comments found